Warning: Undefined variable $post in /customers/c/0/8/dt-montage.nl/httpd.www/frontend/general/view.php on line 33 DT Montage | Over DT Montage

Over DT Montage

DT-Montage heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd en ontwikkeld in w-installaties, montage en onderhoud. Dit met betrekking tot Cv-Ketels, Radiatoren, Vloer/Wandverwarming, Plafondkoeling Sanitaire voorzieningen. Ook voor verbouwingen of nieuwbouw projecten zoals het inrichten van een installatie voor een energiezuinig woonhuis kunt u bij DT-Montage terecht. Door onze specialisaties en door samenwerking met andere gespecialiseerde partners kunnen wij het totaal pakket aanbieden.

Op mijn vijftiende mocht ik in de vakantie een loodgieter en een verwarmingsmonteur in Nijmegen mee helpen. Ik verdiende mijn loon met spullen sjouwen, aangeven en opruimen, en kreeg een kijkje in de keuken van het vak. Het was fantastisch en ik wilde alleen maar meer over installatietechniek leren en weten.

Na 2 jaar ben ik naar DKC Totaaltechniek gegaan en zag ik hoe het was in de grote installatiewereld.

Na 8 jaar in loondienst kreeg ik de kans om zelfstandig verder te gaan. Ik miste verdere groei en ontwikkeling bij mijn huidige werkgever, iets wat ik in mijn huidige bedrijf voortdurend inbouw. Elk jaar voeg ik een nieuw product toe en bereik ik mijn specialisaties uit op het gebied van montage en w-installatie.

Daniel Thijssen, w-installateur en eigenaar van DT-Montage