Warning: Undefined variable $post in /customers/c/0/8/dt-montage.nl/httpd.www/frontend/general/view.php on line 33 DT Montage | Loodgieterswerk

Loodgieterswerk

Voor al uw loodgieterswerk kunt u bij DT-Montage terecht. Of het nu gaat om een vernieuwing of aanpassing van een gehele sanitaire voorziening? Of het stukadoren van wanden en plakken van tegels in uw keuken, toilet of badkamer? Wij nemen dit werk graag uit handen.

Door onze ruime ervaring en kennis van huidige trends en ontwikkeling maken wij samen met u opmaat een planning. Wij kunnen ook alle sanitaire voorzieningen leveren tegen scherpe prijzen. Na de planning demonteren wij het werk en richten wij de installatie in voor de nieuwe situatie. Daarna wordt het werk door ons afgemonteerd voor een perfect resultaat.

Niet goed of niet tevreden over het resultaat? Wij hechten een grote waarden aan onze klanttevredenheid en streven naar een zo perfect mogelijk resultaat. Ook voor kleine werkzaamheden kunt u ons inschakelen als vervanging van uw boiler, realisatie van een nieuwe afvoer- en waterpunt en aanpassing van uw huidige leidingwerk.

Wilt u meer weten of bent u nieuwsgierig naar recent gemaakt werk? Bekijk ons portfolio! Wij komen graag met u in contact.